SPV’81 nog zonder punten

polsbroek • Het nog puntloze SPV’81 verloor met 1-4 van het Goudse GSV, dat nu aan de leiding gaat. Het ervaren GSV had meer in huis en leidde al snel met 0-2. Vlak na rust vergrootten de gasten de marge naar drie. ''Wij moeten nu echt punten gaan pakken, want de onderste vier ploegen degraderen naar een nieuw te vormen vijfde klasse'', aldus trainer René Eyra.

Linschoten aan goede kant score

linschoten • Linschoten versloeg Kamerik na een 3-0 ruststand met 5-3. In de eerste helft was de thuisclub veruit  beter. Nadat Tom Mooij een strafschop had benut, brachten Joey van Kouwen en Daan Rozenboom de marge op drie. Kamerik kreeg nauwelijks kansen. In de tweede helft kwamen de gasten beter de kleedkamer uit. Kamerik gaf zich niet gewonnen en kwam terug tot 4-3. Omar Akoudad stelde in de slotminuten de zege veilig.

Cabauw komt met de schrik vrij

cabauw • Cabauw versloeg in Ammerstol in een foutenfestival de gelijknamige dorpsclub met 4-7. Na een 1-3 voorsprong door goals van Friso Nagel, Nik Jongbloed en Wessel Streng dacht Cabauw er te gemakkelijk over en de thuisclub kwam voor rust langszij. In de tweede helft liep de score op: 3-4 Jens Vermeulen, 4-4, 4-5 Stan van Bemmel. Nog gaf de thuisclub zich niet gewonnen. Na een eigen doelpunt en het benutten van een gemakkelijk gegeven strafschop vertrokken de Cabauw-supporters opgelucht huiswaarts.