Restwerkzaamheden N228

montfoort • De komende periode staan er nog restwerkzaamheden op de planning van het groot onderhoud aan de N228 in Montfoort. 

Het gaat om het vervangen van een deel van de wegverlichting en om het asfaltonderhoud bij Achthoven Oost. De asfaltwerkzaamheden tussen de rotonde bij de Anne Franklaan en Heeswijk zijn begin september afgerond. De weg is voorzien van een nieuwe geluidsreducerende deklaag en ligt er voor de komende vijftien jaar goed bij. 
Vanaf maandag 11 oktober tot en met dinsdag 19 oktober wordt een gedeelte van de wegverlichting vervangen tussen Heeswijk 101 en Heeswijk 185. De werkzaamheden vinden plaats buiten de spits, tussen 09:00 en 15:00 uur. Er wordt gewerkt met een rijdende afzetting waarbij het verkeer beurtelings via één rijstrook wordt geleid ter hoogte van de werkzaamheden.
De werkzaamheden aan de N228 bij Achthoven Oost betreffen asfaltonderhoud en het aanbrengen van een linksafstrook. Omdat de vergunningverlening door het waterschap langer duurt dan verwacht, is het nog niet zeker of het werk nog dit jaar kan worden uitgevoerd.