Linschoten had meer verdiend

linschoten • Linschoten verloor in Harmelen met 1-0 van de gedoodverfde titelkandidaat SCH '44. Vriend en vijand waren het na afloop er over eens dat de ploeg van trainer Pieter Ooms meer had verdiend. Na de snelle openingstreffer leek de thuisclub eenvoudig op weg naar de zege. Linschoten kwam beter in de wedstrijd. Een voorzet van Daan Roozenboom werd door twee inglijdende ploeggenoten net gemist en niet veel later spatte zijn inzet op de vuisten van de doelman uiteen. In de tweede helft deden SCH '44 en Linschoten niet veel voor elkaar onder.

SPV'81 laat een punt liggen

polsbroek • Koploper Haastrecht boekte een nipte 2-1 zege op het Polsbroekse SPV'81 dat door een goal van Sander Koolwijk op voorsprong kwam. Na de gelijkmaker drong SPV'81 aan en forceerde vlak voor rust een strafschop, die de Haastrecht-doelman stopte. In de tweede helft verzuimde Haastrecht, dat snel weer op voorsprong kwam, het verschil groter te maken. SPV-trainer René Eyra: ''In blessuretijd viel de gelijkmaker, maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel.”

Tafeltennissers pakken volle winst

ijsselstein • De tafeltennissers van ONI 1 hebben de volle winst gepakt door Bijmaat 1 uit Huizen met 10-5 te verslaan. Jos Derks en Ernst Metz wisten alle partijen ruim te winnen. Met nog vier wedstrijden te gaan is de achterstand op koploper Veenland nu teruggebracht tot een enkel punt.