Volleyballers Vives blijven op stoom

ijsselstein • Vives heeft ook in zijn eerste thuiswedstrijd de volle 4-0 winst gepakt. Slachtoffer was WIK dat moeilijk tot scoren kwam tegen de IJsselsteinse blokkeringen. Vives dicteerde op zijn beurt het spel met zijn krachtige servicedruk. Na twee wedstrijden gaat Vives nu gezamenlijk met Gemini-Kangeroes aan de leiding in de Eerste Divisie B.
Voorafgaand aan de wedstrijd werd een indrukwekkende minuut stilte in acht genomen voor de overleden trainer Gerard Koeman.

Vrouwen IJFC slaan toe tegen Ter Leede

ijsselstein • Terwijl coach Janet Griffioen de wedstrijd vanwege een hernia via live stream volgde, hebben de IJFC-vrouwen met 3-1 toegeslagen tegen Ter Leede uit Sassenheim. Ter Leede maakte het IJFC lastig tot in de 34e minuut een vrije trap werd doorgetikt naar de trefzekere Kirsten Plug. Ter Leede kwam na rust bij een 2-0 achterstand terug, maar in de slotfase deed Iris Werkhoven de 3-1 met een lob in het doel belanden.