Puntendeling Linschoten

linschoten • Linschoten speelde met 1-1 gelijk tegen het Woerdense VEP. Na een sterk begin van de gasten rondde Sam da Cruz een aanval over meerdere schijven af. VEP bleef de bovenliggende partij, maar verdedigend stak Linschoten goed in elkaar. De lat voorkwam de gelijkmaker. Jelle Baars gleed een inzet uit de doelmond. In de tweede helft bood de thuisclub meer tegenstand, maar kon het niet voorkomen, dat VEP verdiend langszij kwam. In de slotfase gingen beide ploegen tevergeefs voor de winst.

Kansloze nederlaag voor SPV’81

polsbroek • SPV’81 verloor in en tegen Stolwijk met 3-0. De Polsbroekers kregen nauwelijks kansen, maar waren defensief bij de les. Vlak voor rust viel de eerste treffer na een hoekschop. In de tweede helft had SPV-trainer René Eyra een aantal omzettingen gedaan, maar dat leidde niet tot kansen. Stolwijk kwam wel twee keer tot scoren. Dave Koolwijk en Job Bogaard zagen geen kans om in de slotfase de eer te redden voor SPV’81.

Cabauw maakt vliegende start

cabauw • Cabauw versloeg Moerkapelle in een uitduel met 0-6. In het verleden had de ploeg moeite met de gastheer, maar daar was nu geen sprake van. Friso Nagel zorgde uit een fraai genomen vrije trap snel voor de 0-1. Daarna ‘regende' het kansen voor Cabauw, dat dit seizoen hoopt bovenin mee te kunnen doen in het linkerrijtje. Nik Jongbloed (2x), Wessel Streng, Jens Vermeulen en Jeroen Hoppe zorgden na de openingstreffer voor de vliegende seizoenstart. ''We spelen al jaren samen'', vertelt aanvoerder Desley Steenbergen. ''Ik verwacht dat deze vriendenploeg het goed gaat doen.''