Intuïtief schilderen voor moeders

ijsselstein • Veel moeders hebben het zwaar gehad tijdens de coronalockdowns. Ze moesten ineens vanuit huis werken en tegelijkertijd hun kinderen helpen met thuisonderwijs. Vanuit deze gedachte wil Atelier Kunstig Art deze moeders een dagje in het zonnetje zetten met een verwendag intuïtief schilderen: een schildervorm waarvoor geen schilder- of tekenervaring nodig is, maar wel een beetje lef om te spelen met kleuren.
Zo kunnen zij al schilderend bijkomen van alle stress, zorgen en emoties van de afgelopen lange maanden. Het gezellige gezelschap van andere moeders en de informele sfeer zijn ook bedoeld om verhalen en ervaringen te kunnen delen.
De ééndaagse workshops worden gegeven door Margje Jansen en Sylvia te Braake van Atelier Kunstig Art, voor het eerst op zaterdag 25 september. De kosten bedragen 49 euro. In totaal zijn er vier zaterdagen gepland met steeds wisselende thema's.
Kijk voor meer informatie op: www.kunstigart.nl/mamas-in-t-zonnetje. Inschrijven voor een workshop kan via e-mail info@kunstigart.nl of telefonisch via 06-29135690.