Dubbel programma bij VVIJ

ijsselstein • Zowel VVIJ Zaterdag als VVIJ Zondag hebben afgelopen zaterdag hun tweede wedstrijd gespeeld in de poulefase van het bekertoernooi. Na een lang voetballoos tijdperk was het voor supporters en spelers een opluchting dat er eindelijk weer werd gevoetbald op de VVIJ-velden op Sportpark Groenvliet. De aanhang kon op een en dezelfde dag beide eerste elftallen zien aftrappen.
Zaterdag 1 opende het programma om 15.00 uur voor zijn wedstrijd tegen Voorwaarts dat vanuit Utrecht naar Sportpark Groenvliet was gekomen om uiteindelijk met een 1-2 overwinning huiswaarts te gaan. Daarna trad Zondag 1 aan tegen Zaandam. De eerste bekerwedstrijd was voor beide teams in een gelijkspel geëindigd en ook deze middag was er geen winnaar. Na een 0-1 voorsprong voor de rust in Zaans voordeel was het direct na de theepauze de jonge rechtervleugelverdediger Verheul die voor VVIJ de gelijkmaker voor zijn rekening nam.
Komende zaterdag 18 september ontmoeten Benschop en VVIJ Zondag elkaar in Benschop. De streekderby begint om 14.30 uur. Beide ploegen hebben nog kans om door te bekeren.