'Oploskoffie' over gevolgen dementie

lopik • De Werkgroep Dementievriendelijk Lopik nodigt belangstellenden uit voor een aangrijpende en herkenbare voorstelling over dementie met nagesprek. Pynthia Winia speelt vrijdagavond 24 september haar voorstelling 'Oploskoffie' in De Schouw. Zij vertelt daarin het verhaal van een oma met dementie en de impact hiervan op haarzelf, maar ook de gevolgen voor haar dochter en kleindochter.
Met deze voorstelling wil de werkgroep Dementievriendelijk Lopik dementie op ontspannen wijze onder de aandacht brengen en laten zien wat dementie betekent voor iemand en zijn of haar directe omgeving.
De voorstelling op 24 september in De Schouw begint om 20.00 en duurt tot circa 22.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen houdt de werkgroep nog een slag om de arm. Dankzij de stimuleringsprijs van de Rabobank is de toegang is gratis, maar wel geldt een beperking aan het aantal bezoekers. Belangstellenden kunnen zich daarom nu al aanmelden bij Mirjam de Keyzer, telefonisch via 06-36294074 of via de mail sjaakenmirjam@outlook.com.