Montfoort SV'19 lanceert website vol pluspunten

montfoort • Voetbalvereniging Montfoort SV'19 heeft deze maand haar nieuwe website gelanceerd. Naast alle functies die de oude website de voetbalminnende bezoeker bood, noemt de club als het grote pluspunt de integratie met de diensten van Sportlink, het automatiseringsplatform waarbij inmiddels al twaalf sportbonden en ruim 7.000 sportverenigingen zijn aangesloten. Dit betekent dat alle leden en teamindelingen automatisch op de website verschijnen en ook oefenwedstrijden, scheidsrechters en andere wedstrijdzaken direct worden gedeeld.
Daarnaast wordt alle belangrijke informatie ook gedeeld op de voetbal.nl app en kan de app bovendien als communicatiemiddel gebruikt worden. Teammanagers kunnen bijvoorbeeld hun teamleden een bericht sturen over de aankomende training of het jaarlijkse uitje. Maar ook vrijwilligerstaken kunnen eenvoudig gecommuniceerd worden. Zodra een taak vastgelegd wordt staat het direct in de app en kan er een bericht naar de vrijwilliger verzonden worden. De vrijwilligerstaken kunnen zelfs onderling geruild worden via de app.
Door gebruik te gaan maken van alles wat Sportlink te bieden heeft, verwacht Montfoort SV'19 meer tijd over houden voor datgene waar het in de vereniging om draait, en dat is natuurlijk voetbal. Zodra de zomervakantie voorbij is en het nieuwe voetbalseizoen losbarst, zal er vanuit de vereniging verder gecommuniceerd worden over het gebruik van de Voetbal.nl app en de nieuwe website.