Om-jai (m) met haar team van HairForceOne.
Om-jai (m) met haar team van HairForceOne. Foto: Paul van den Dungen

HairForceOne in Hofland nu complete beautysalon

Algemeen 717 keer gelezen

MONTFOORT • In de wijk Hofland ligt al sinds het begin van de bouw vlakbij de scholen aan de G. van Damstraat, een bedrijfspand dat in de loop der jaren al vele bestemmingen heeft gehad.

In de jaren zeventig, toen de wijken Hofland uit de grond werden gestampt, was daar in eerste instantie een Golff-supermarkt gevestigd. Toen deze verdween en na lange tijd leegstand kwam er een fietsenwinkel, later een showroom van Poolse meubelen. Intussen zit er een fitnesscentrum terwijl er ook even sprake was van de komst van een pizzakoerier.
Bijna twee jaar zit in een van de zijruimtes nu een kapsalon met de naam HairForceOne Luxury Styling. Eigenaresse Om-jai Strien is een topstylist en voert daarnaast PMU (Permanent Make Up) behandelingen uit. Om-jai heeft al een lange staat van dienst bij tal van gerenommeerde kapsalons in Gouda, Alphen aan de Rijn en Oudewater. “Het kappersvak zit in mijn bloed en mijn wens om een eigen beautysalon te openen kwam ineens in zicht. Ruim anderhalf jaar geleden ben ik in Montfoort begonnen. Ik wilde een salon openen waar iedereen kan genieten van ‘haute coiffure’. De haast onbetaalbare exclusiviteit van de high-end salons uit de grote stad wilde ik voor iedereen bereikbaar maken.”
Net na het tekenen van het huurcontract sloeg corona in alle hevigheid toe en kwamen de lock downs. Om-jai gebruikte deze tijd van verplichte sluiting om haar zaak verder uit te bouwen en zo helemaal naar haar zin in te richten. Sinds juli is ook Wendy Sas in de zaak begonnen als nagelstylist onder de naam Styling at Sas. Zij doet ook lash lifting (het extra krullen van wimpers). Met de komst van Stephanie Nagtegaal van De Beautyspecialist Montfoort, is er ook een schoonheidsspecialiste in huis. Stephanie plaatst wimperextensions en gebruikt daarvoor verschillende technieken. Bijvoorbeeld One by one, het plaatsen van een enkel haartjes op de eigen wimpers. Een precisiewerkje maar wel met een prachtig resultaat. Om-jai gaat straks met haar team ook bruids -en glamour make-up verzorgen waarmee zij haar wens om een alles-in-een beautysalon verwezenlijkt ziet worden.
De ingang van HairForceOne Luxury Styling zit aan de Stadhouderslaan 83a in Montfoort. Meer informatie is te vinden op hun website www.hairforceone.nl

Paul van den Dungen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10