Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Benschop verspeelt riante voorsprong; Lopik ongelukkig

Sport 289 keer gelezen

BENSCHOP,LOPIK/CABAUW • Benschop verloor na een 2-0 voorsprong met 2-3 van Geinoord uit Nieuwegein. De thuisclub had zich ingesteld op zijn opponent en nam een 2-0 voorsprong. Lucas van Dam en David Verweij scoorden. 

Vlak voor rust deed Geinoord iets terug. Benschop had niet het idee, dat Geinoord terug in de wedstrijd zat, maar na 30 seconden in de tweede helft realiseerden de Benschoppenaren zich, dat ze na de snelle 2-2 in de problemen kwamen. Met veel inzet trachtten de blauwwitte het tij te keren. Na een afgeslagen aanval van Benschop kwam Geinoord na een counter op voorsprong. Met een middenveld van vier man trachtte Benschop meer druk te zetten, maar het bleef met lege handen achter.

Lopik ongelukkig

SV Lopik verloor met 0-1 van SC Everstein uit Everdingen, dat alleen in het eerste half uur het beste van het spel had. ‘’Onze doelman Twan Schimmel hield ons toen echt in de wedstrijd”, biechtte Lopik-trainer Mark Imandt op. ‘’Voor rust kregen we twee grote kansen, die echter onbenut bleven. In de tweede helft was de wedstrijd meer in balans. De gelukkigste partij won. In de voorbereiding had ik de eerste wedstrijd van SC Everstein, die op youtube werd uitgezonden, kunnen zien. Deze club veegde toen zijn tegenstander met 7-2 van het veld. Tegen ons speelden ze heel anders, maar wonnen wel.”

Slordig Cabauw wint toch

Cabauw had weinig moeite met Moordrecht en won met met 3-0. De thuisclub speelde niet best en was vooral in balbezit erg slordig. Goalgetter Nik Jongbloed was de enige die voor rust het net vond. In de tweede helft kon Moordrecht niet terug in de wedstrijd komen. ‘’Het ging beter, maar om bovenin mee te doen moeten we meer lijn in ons spel brengen”, oordeelde Cabauw-trainer Herman Verrips. ‘’Friso Nagel en Nik Jongbloed stelden de zege met fraaie goals veilig. Het is een gretige jonge groep, die de ene week beter speelt dan de andere.”

Ad Velders

Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws gisteren
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10