Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Cabauw en SPV’81 zijn vol vertrouwen

Nieuws Voorbeschouwingen 1.160 keer gelezen

POLSBROEK/CABAUW • De zaterdagvierdeklassers Cabauw en SPV’81 zitten in het district West 2 in een poule met clubs uit de Krimpenerwaard en de Goudse regio. 

Cabauw, dat in het vroegtijdig afgebroken vorige seizoen in de vier duels ongeslagen bleef, gaat zaterdag in zijn eerste competitiewedstrijd op bezoek bij Moerkapelle. In de oefen- en bekerduels scoorde het elftal van Herman Verrips er lustig op los. 

‘’Clubtopscorer Nik Jongbloed is na een uitstapje naar VVIJ weer terug en de overgekomen jeugdspelers weten het net ook te vinden”, vertelt captain Desley Steenbergen. ‘’Vorig jaar lieten we al zien goed mee te kunnen. Trainer Herman Verrips heeft een goede klik met de groep en hij weet wat er speelt. Zijn voetbalvisie slaat aan. Een titelkandidaat zijn we niet, maar de top-5 is mogelijk.”

SPV’81 heeft een degelijke voorbereiding achter de rug. De gewonnen bekerwedstrijden geven vertrouwen. ‘’Er zijn geen spelers weggegaan tijdens het afgebroken seizoen”, zegt SPV-trainer René Eyra opgelucht. ‘’Voor zover het kon hebben we doorgetraind en daardoor heb ik vertrouwen in de seizoenstart. We scoren gemakkelijk. Sander Koolwijk maakte een hattrick in de met 8-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Herkingen’55, maar de week erop is het weer een ander die ons aan doelpunten helpt. Ik merk dat mijn ideeën overkomen op de groep. Het zal een zware competitie worden. Ik verwacht dat Haastrecht, Bergambacht en ook Cabauw in onze klasse geduchte tegenstanders zijn. We zijn door in de beker. Een positieve start bij Stolwijk zou mooi zijn.”

Wim Kroone

Freelance-redaceur Het Kontakt Krimpenerwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 13 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33