Resultaten midweekse voetbalcompetitie

Sport 402 keer gelezen

REGIO • Dinsdagavond vond een midweekse competitieronde plaats in de regio. Hier de resultaten in het kort op een rij.

Montfoort SV’19 toont veerkracht
Montfoort SV’19 won met 3-2 van het Leerdamse LRC, dat voor rust op 0-2 kwam. De thuisclub kwam in de tweede helft op gelijke voet door goals van Jesper Kolfschoten en Christiaan Perrier. Montfoort SV’19 zette aan en werd in de 90ste minuut beloond voor die inzet. Verdediger Don Mimpen werkte de bal tegen de touwen.

Benschop verliest cruciaal duel
Benschop verloor in Loosdrecht het degradatieduel tegen Victoria met 2-0. De thuisclub nam een 2-0 voorsprong, die Benschop niet meer goed kon maken. Verder dan de aansluitingstreffer van Thomas Koense kwamen de Benschoppenaren niet. In blessuretijd miste David Verweij een strafschop.

IJFC onderuit
IJFC ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen laagvlieger Nita uit Nieuwer Ter Aa. Vincent Griffioen wist en de tweede helft de 0-1 achterstand weg te werken, maar de gasten hadden het laatste woord.

Pak slaag voor Cabauw
Cabauw verloor in Gouda met 6-1 van GSV. Jens Vermeulen redde de eer. “Het was een wedstrijd van Cabauwse jochies tegen Goudse kerels”, vertelde Cabauw-trainer Herman Verrips verontschuldigend. “We kwamen er niet aan te pas.”

SV Lopik blijft verliezen
SV Lopik verloor in Utrecht met 6-0 van Hercules en leed zijn derde nederlaag op rij. “We hebben het tij nog niet kunnen keren”, aldus SV Lopik-trainer Marc Imandt.

SPV’81 knokt zich naar een punt
SPV’81 speelde met 1-1 gelijk tegen het Boskoopse Floreant, dat 80% van de wedstrijd in balbezit was. De thuisclub hield de linies kort op elkaar spelen en loerde op de counter. In de tweede helft had zo’n uitval succes. Stijn Achterberg schoot de bal binnen. De gasten slaagden er pas in blessuretijd in de gelijkmaker te scoren.

VVIJ (za) deelt de punten
VVIJ kwam in Maartensdijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen SVM. Zakaria el Allali zette de IJsselsteinse zaterdagvierdeklasser op voorsprong. De marge vergroten lukte niet. De thuisclub kwam na rust langszij.

Geflatteerd verlies Linschoten
Linschoten verloor in en tegen Zevenhoven met 5-2. Twee keer wisten de Linschotenaren een achterstand weg te werken. De thuisclub maakte in het laatste kwartier het verschil.

Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37