Goed startend SPV’81 alsnog onderuit

Sport 235 keer gelezen

SPV’81 verloor in Polsbroek met 2-4 van Hazerswoudse Boys, dat dit seizoen pas twee keer verloor.

Lex van Maurik schoot de thuisclub verrassend op voorsprong, waarna de bezoekers via een benutte strafschop en een tweede treffer de rollen omdraaide. Na een rake vrije trap van Ivo Sluis veerde het thuispubliek op.

,,Het was jammer dat we ver in de blessuretijd van de eerste helft opnieuw op achterstand kwamen,” verzuchtte SPV-trainer René Eyra na afloop. ,,In de tweede helft zakte Hazerswoudse Boys in en liet ons het spel maken. Counterend waren ze heel gevaarlijk, maar pas in de slotfase stelden zij hun zege veilig. Zaterdag spelen we tegen Ammerstol. Als we daar de drie punten pakken zijn we zo goed als veilig.”

Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 19 uur geleden
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10