Foto: Stockfoto 123RF

Gert Kruys wordt nieuwe hoofdtrainer Montfoort SV’19

  •   keer gelezen   Sport

MONTFOORT • Gert Kruys is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van eerste klasser Montfoort SV’19 in Montfoort. De geboren Utrechter heeft voor twee seizoenen getekend. 


De Voetbal Technische Commissie van de Montfoortse voetbalvereniging heeft vele sollicitatiebrieven ontvangen van trainers die de aan het einde van dit seizoen vertrekkende Theo de Boon willen vervangen. ‘’Met gepaste trots kan er na goede gesprekken gemeld worden dat de club er in is geslaagd om Gert Kruys bereid te vinden om als hoofdtrainer bij onze club aan te slag te gaan’’, meldt de club op haar website.

De 60-jarige Gert Kruys, oud-betaald voetballer van FC Utrecht, heeft een aanzienlijke staat van dienst als trainer bij Betaald Voetbal Organisaties als Cambuur, FC Den Bosch, De Graafschap, FC Dordrecht en FC Volendam, maar ook bij gerenommeerde amateurverenigingen als IJsselmeervogels, DOVO en DHSC, waar hij vorig seizoen als hoofdtrainer aan de slag was.

Kruys ziet de weg die Montfoort SV’19 is ingeslagen als een mooie uitdaging om een kwalitatief vervolg aan te mogen geven. Op dit moment staat Montfoort SV’19 in de eerste klasse C op de achtste plek.

Kruys is in Montfoort de opvolger van Theo Boon, die aan het eind van dit seizoen vertrekt naar v.v. Hardinxveld. 

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten