Foto:

Badmintonners Apollo goed bezig

  •   keer gelezen   Sport

IJSSELSTEIN • De badmintoncompetitie van BC Apollo is in volle gang. In de afgelopen 2 weken werden weer 23 wedstrijden gespeeld. Afgelopen vrijdag en zondag werden er weer thuiswedstrijden gespeeld in de IJsselhal. 


Apollo 1 is goed bezig en voert de poule in haar competitie aan na 3 gewonnen wedstrijden. Helaas raakte Ruben Makkee geblesseerd en moest opgeven, waarna ook een speler van de tegenstander geblesseerd raakte en de laatste mixpartij niet kon worden uitgespeeld. Apollo 5 staat er hetzelfde voor, ook alles gewonnen en bovenaan in de poule. Ook het herenteam Apollo M1 doet bovenin zijn poule mee. Bij de jeugd doet Apollo J2 bovenaan in de poule mee na 2 gewonnen wedstrijden.

Volgende week worden de meeste wedstrijden uit gespeeld en vinden er enkele wedstrijden op zondag in de IJsselhal plaats. Publiek is van harte welkom.

In de bondscompetitie zijn de afgelopen 2 weken 15 wedstrijden gespeeld, bij de jeugd 6 wedstrijden en bij de recreantencompetitie 2 wedstrijden. 

Apollo 1 won 2x. Ruben moest zondag zijn enkelspel bij 1-1 tussenstand opgeven, en de laatste mixpartij kon helemaal niet gespeeld worden door een blessure bij de tegenpartij. Na 3 gewonnen wedstrijden voert Apollo 1 de poule aan.

Apollo 2 won en verloor een wedstrijd.

Apollo 3 verloor een wedstrijd en speelde een keer gelijk met maar liefst 4 driesetters.

Apollo 4 speelde 1x en verloor.

Apollo 5 speelde een keer gelijk en won de laatste wedstrijd met 6-2 met 3 driesetters.

Apollo M1 verloor een wedstrijd door het moeten opgeven en won de laatste wedstrijd glansrijk met 8-0.

Apollo M2 verloor 2 wedstrijden met 3-5, maar presteerde de laatste wedstrijd 6 driesetters te spelen.

Apollo M3 verloor ook 2 wedstrijden, maar de eerste met maar liefst 5 driesetters.

Apollo J1 verloor helaas, Apollo J2 won 2x. De laatste wedstrijd werden maar liefst 5 driesetters gespeeld.

Apollo J3 verloor haar eerste wedstrijd met 1-5, maar wel met 5 driesetters.

Apollo J4 had geen wedstrijden en tenslotte verloor Apollo J5 helaas 2x.

Het recreantenteam in de Najaarscompetitie (niet van de Bond), verloor 2x van dezelfde tegenstander, uit met 8-0, maar thuis wisten ze toch incl. 3 driesetters, 2 punten te scoren.

Volgende week worden de meeste wedstrijden uit gespeeld en vinden er enkele wedstrijden op zondag in de IJsselhal plaats. Publiek is van harte welkom.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten