Foto: Aangeleverd

Drukke weekenden voor badmintonners Apollo

  •   keer gelezen   Sport

IJSSELSTEIN • Badmintonvereniging Apollo ontving zondag in het kader van de 38e Jumelage met zustergemeente Herentals uit België een afvaardiging voor een sportief toernooi in de IJsselhal. De gasten waren per auto of fiets gekomen en genoten samen met de spelers van BC Apollo van een gezellige middag. 


De wisselbeker bleef in IJsselstein achter. Niet de kwantiteit, maar kwaliteit werd zeer gewaardeerd. Iedereen kreeg van de organisatie een herinneringssjaal van ‘BC Apollo 50 jaar’ uitgereikt.
Eerder in het weekend waren de eerste competitiewedstrijden in de Bondcompetitie voor de senioren en jeugd gespeeld. Alle vijf jeugdteams hebben gespeeld. Twee wedstrijden weren gewonnen; drie gingen er verloren.. In de Bondscompetitie voor senioren komen 5 mixteams en 3 herenteams uit. Van de vijf gespeelde wedstrijden werden er drie gewonnen, eindihe 1 wedfstr8ijd gelijk en ging ook een wedstrijd verloren. Het enige recreantenteam in de najaarscompetitie hoefde nog niet te spelen.
Tenslotte werd vorig weekend in het kader van het 50-jarig bestaan van de vereniging een barbecue bij de IJsselhal georganiseerd. Veel leden kwamen een kijkje nemen en genoten van een optreden van een drumband, de barbecue en een drankje.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten