Bekerwedstrijd tussen Montfoort SV'19 en het IJsselsteinse IJFC. Eindstand 3-1.
Bekerwedstrijd tussen Montfoort SV'19 en het IJsselsteinse IJFC. Eindstand 3-1. Foto: Paul van den Dungen

Montfoort SV’19 klopt IJFC in blessuretijd

Sportt 397 keer gelezen

MONTFOORT / IJSSELSTEIN - Zaterdageersteklasser Montfoort SV’19 had in zijn eerste bekerwedstrijd de grootste moeite om buurman IJFC te verslaan. De 3-1 zege kwam pas tot stand in de extra tijd.

Bart Roelofs zette de Montfoortse thuisclub vlak voor rust op voorsprong. De IJsselsteinse zaterdagtweedeklasser bood na de theepauze goed tegenstand en via Robin Dambroek kwam IJFC verdiend op gelijke voet. Pas in blessuretijd maakten Don Mimpen en Emrie Bakker het verschil door twee goals kort achter elkaar.

Benschop speelde in en tegen Zaandam met 3-3 gelijk. David Verweij (strafschop) en Lucas van Dam zetten Benschop tot twee keer toe op voorsprong. Net voor de rust voel voor Zaandam op gelukkige wijze door een van richting veranderd schot de gelijkmaker. In de tweede helft verhoogde de thuisclub de druk en nam met 3-2 de leiding. Benschop herstelde zich en een kwartier voor tijd schoot Patrick Maton de Benschoppenaren verdiend langszij.

Zomers dagje de boer op langs agrarische bedrijven Nieuws 20 uur geleden
• Een lange rij mensen neemt afscheid van Marcel Peters.
Afscheid van Marcel met mix van gevoelens Nieuws 21 uur geleden
• Een afscheidsfeestje in de IJsselhal.
Vives wint zijn laatste duel in de Topdivisie Sport 23 uur geleden
Voortgang badmintoncompetitie BC Apollo Sport gisteren
Montfoort SV'19 op degradatieplek, koploper VVIJ morst punten en ander voetbal Sport gisteren
• Auto beschadigd, inzittenden ongedeerd.
Auto met jonge kinderen in sloot bij Lopik 112 14 apr, 10:54
Geslaagde Meet & Greet over recreatie, toerisme en streekproducten Nieuws 13 apr, 09:00