Hoop dat Heel Montfoort Beacht nu wel kan doorgaan

  •   keer gelezen   Sport

MONTFOORT • Vorig jaar moest het door de toen geldende coronamaatregelen worden afgelast: het beachvolleybaltoernooi Heel Montfoort Beacht ter gelegenheid van het toen 60-jarig bestaan van volleybalvereniging De Valk en het 5-jarig bestaan van de daarbij horende De Valk Beach. 


De organisatie houdt nog wel een slag om de arm, maar als het even kan vindt het toernooi dit jaar alsnog plaats en wel in de avonduren op 31 augustus tot en met 3 september. De wedstrijden worden gespeeld onder het genot van een feestelijk hapje en drankje. Iedereen - jong en oud - is welkom om mee te doen met bijvoorbeeld een bedrijven-, vrienden-, familie- of buurtteam. 

De wedstrijden worden gespeeld op de beachvolleybalvelden op Sportpark Hofland van voetbalvereniging Montfoort S.V.’19 Zuidzijde aan de Bovenkerkweg. Voor de winnaars zijn uiteraard mooie prijzen beschikbaar.

Ingeschreven teams worden ingedeeld op een van de vier avonden waarop de voorrondes worden gespeeld; van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag volgt dan de finale. De jeugd speelt tussen 18.00 en 19.30 uur, waarna de volwassen spelers binnen de lijnen komen van 19.30 tot 22.00 uur. Elk team dient te bestaan uit vier spelers, aangevuld met eventuele wisselspelers. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, inclusief een bon voor bitterballen op de vrijdag.

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 23 augustus. Stuur een mail naar devalkbeach@volleybaldevalk.nl met de gekozen teamnaam en het niveau: jeugd, recreatief dan wel. Geef eventueel ook één avond aan waarop het team verhinderd is.

De organisatie hoopt dat het toernooi nu wel kan doorgaan. Check voor alle zekerheid de Facebook-pagina De Valk Beach voor de laatste informatie. 

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten