CDA-kandidaat Pieter Omtzigt in Asperen

  •   keer gelezen

ASPEREN • Woensdag 22 augustus houden de CDA-afdelingen Lingewaal en Leerdam  in de gereformeerde kerk in Asperen een verkiezingscampagnebijeenkomst voor CDA-leden en belangstellenden. CDA-kamerlid én kandidaat voor de komende periode Pieter Omtzigt zal zich presenteren en in debat gaan.


De avond bestaat uit drie discussierondes. Pieter Omtzigt zal bij twee rondes een korte introductie doen waarna gelegenheid is voor aanwezigen om in discussie te gaan. In de eerste ronde komen pensioenen, zorg en inkomensontwikkeling aan de orde: er zijn zorgen over de toekomst. Waar staat het CDA voor bij deze discussies?  In de tweede ronde gaat het over de positie van de gemeentes: Is er vertrouwen in de lokale overheid en daarmee  ruimte voor een eigen lokaal of regionaal beleid of worden de gemeentes een uitvoeringsloket voor de landelijke overheid? 

Kortom: als het CDA kiest voor het ‘radicale midden’ wat kunnen we dan van het CDA verwachten?  De discussies  worden geleid door vertegenwoordigers van CDA Jongeren (CDJA Rivierenland).

De derde ronde is geheel gereserveerd voor de aanwezigen. Alle vragen kunnen aan de orde komen. Enige beperking is dat er een relatie moet zijn met de Tweede Kamerverkiezingen.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 augustus in de gereformeerde kerk in Asperen, Middelweg 5. Aanvang 20.00 uur.

De bijeenkomst is ook live te volgen via omroep Lekwaal FM op 104,9 en 107,6 FM en via internet op http://www.lekwaaltv.nl/.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten