Afbeelding

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Algemeen 260 keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt:

Wandelmaatjes

Hoe gezellig is het om af en toe een oudere mee te nemen om te wandelen. Zij genieten enorm en het geeft jou extra voldoening. De Buurtsportcoaches van Stichting Pulse krijgen veel aanvragen van ouderen die graag willen wandelen. Zij zouden graag lekker naar buiten gaan voor een wandeling, maar zijn minder goed in staat dat alleen te doen. En samen wandelen is nu eenmaal gezelliger. Heb je best af en toe een uurtje over om iemand mee te nemen om te wandelen? Meld je dan aan als wandelmaatje.

VoorleesExpress Lek en IJssel IJsselstein zoekt:

Coördinator

Wil jij bijdragen aan de taalontwikkeling van jonge kinderen in IJsselstein? Bibliotheek Lek & IJssel zoekt voor de VoorleesExpress vrijwillige coördinatoren die talent hebben voor coaching en organiseren. Als coördinator begeleid je een groepje voorlezers, en bewaak je de voortgang van het voorleestraject. Je bent goed op de hoogte van wat er in de gezinnen gebeurt.

Stichting Vrienden van zwembad Lobeke zoekt:

Vrijwilliger voor de verkoop van versnaperingen in De Smulhut

De Stichting Vrienden van zwembad Lobeke heeft als doel het openlucht zwembad in Lopik toegankelijk houden voor alle inwoners van Lopik en omgeving. Vorig jaar hebben zij horecapunt De Smulhut geopend. Dit was een groot succes en daarom willen zij de openingstijden verruimen zodat nog meer gasten gebruik kunnen maken van De Smulhut. Daarom hebben zij de hulp nodig van vrijwilligers.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website www.vwijl.nl , Per mail: info@vwijl.nl. Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ad Velders

Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beverholen in Lekdijk: waterschap herstelt schade Algemeen 23 mrt., 16:22
Afbeelding
Mijlpaal voor Kindcentrum Montfoort hoogste punt is bereikt Algemeen 23 mrt., 14:04
Afbeelding
Werkzaamheden slijpen trambaan traject IJsselstein – Nieuwegein Algemeen 23 mrt., 08:52
Afbeelding
Het Groot Dictee der Lopikerwaard 2023 Algemeen 22 mrt., 09:56
Afbeelding
Eerste Sisters Event in Benschop smaakt naar meer Algemeen 22 mrt., 09:15
Afbeelding
Vijf jaar verbinding met WegWijs Montfoort Linschoten Algemeen 22 mrt., 09:10
Afbeelding
Volleybalvereniging De Valk viert 60-jarig bestaan Algemeen 22 mrt., 09:00
Afbeelding
Inchecken met betaalpas mogelijk in alle bussen en trams in Utrecht Algemeen 22 mrt., 07:33