De winnaars met de burgemeester.
De winnaars met de burgemeester. Foto: Gemeente Lopik

Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd Lopik

Algemeen 359 keer gelezen

LOPIK • Maandag 3 oktober jl. reikte burgemeester Laurens de Graaf prijzen uit aan de winnaars van de fotowedstrijd voor het gemeentemagazine van 2022. De eerste 3 prijswinnaars ontvingen respectievelijk een waardebon van € 75, € 50 en € 25 van Eethuys De Maneburg uit Lopik. De foto van de 1e prijswinnaar staat het komende jaar op de voorpagina van het gemeentemagazine.

Het nieuwe gemeentemagazine van Lopik verscheen afgelopen augustus. Voor de vierde keer in de vorm van een informatief magazine én met een frisser ‘jasje’. Mirjam Boumans is de 1e prijswinnaar, haar foto is het hele jaar te bewonderen op de voorpagina van het nieuwe gemeentemagazine. Ton Klever won de 2e prijs en Karin Verhoef de 3e prijs. De prijsuitreiking vond plaats op de locatie waar de coverfoto is genomen: bij de Griendbrug in Benschop.
In het voorjaar van 2022 riep de gemeente Lopik inwoners op om foto’s te maken en in te sturen voor het nieuwe gemeentemagazine. Hier werd door 26 inwoners positief op gereageerd, zij stuurden samen 87 foto’s in.

Volgend jaar  
Ook voor volgend jaar roept gemeente inwoners alvast weer op. Heeft u een mooie foto gemaakt of gaat u de komende tijd op pad in de gemeente? Doe dan mee!  Alleen inwoners van de gemeente Lopik kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd. De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Lopik en herkenbaar zijn voor de gemeente en/of Lopikse samenleving. Bij het insturen van de foto moet duidelijk gemaakt worden waar de foto is gemaakt. Foto’s, van minimaal 1MB, kunt u sturen naar communicatie@lopik.nl.

Linda de Kort

Redacteur Het Kontakt - Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Kerstconcert Fulco’s Regionaal Mannenkoor op 17 december Algemeen 7 dec, 14:51
Afbeelding
Collecte Nierstichting Montfoort heeft u nodig! Algemeen 7 dec, 12:00
Afbeelding
Een warme plek bij Reinier en Lize op zorgboerderij Filadelfia Algemeen 7 dec, 10:00
Afbeelding
Nu ook podcast met de verhalen van IJsselstein Algemeen 6 dec, 17:07
Afbeelding
Na veertig jaar einde MSV’19 biljart Algemeen 6 dec, 17:04
Afbeelding
Vrouwen IJFC verliezen topper van Jodan Boys Sport 6 dec, 14:08
Afbeelding
Piek Grootste Kerstboom brandt alvast voor 3FM Serious Request update 6 dec, 10:30
Afbeelding
Hogeschool Utrecht onderzoekt speeltuin het Kloosterplantsoen Algemeen 5 dec, 21:35