Afbeelding
Foto: Vallen Living
advertorial

Vallen Living in Harmelen: ‘Wij vertalen woonwensen naar een droominterieur’

23 jun, 11:05 Algemeen

HARMELEN • Of het nu gaat om een nieuw huis, een bestaande woning of verbouwing: de interieuradviseurs van Vallen Living zorgen in alle gevallen voor een fantastische interieur. 

Het inrichten van een woonruimte is leuk, maar tegelijkertijd best lastig. Waar moet je beginnen? Het is aan te raden om eens langs te gaan bij Vallen Living in Harmelen.

Showroom
De ontwerpstudio langs de Leidsestraatweg beschikt over een showroom van maar liefst 2000m2 aan wooninspiratie. “Wij hebben echt alles voor je interieur”, vertelt Martijn Haaksman van Vallen Living. “Stijlvolle meubelen, raamdecoratie, verlichting, bedden en vloeren van de mooiste merken. Bovendien geven wij persoonlijk interieuradvies als daar behoefte aan is.”

Vaak komt zo’n advies tot stand na een bezoek aan de showroom. “Mensen komen hier langs, om te kijken voor een nieuwe bank of vloer. Als onze interieurontwerpers doorvragen, blijkt vaak dat daar nog een vraag onder ligt: ‘hoe maak ik één geheel van mijn inrichting?’ of ‘hoe krijg ik meer sfeer in mijn interieur?’ Onze professionele ontwerpers kunnen daarbij helpen.”

Interieuradvies
Een goed interieuradvies begint met een goed gesprek. “De wensen van de klant zijn voor ons het beginpunt van elk ontwerp. Onze taak is om die wensen te vertalen naar een droominterieur.”


Anthony Trabano

Niet iedereen heeft behoefte aan een compleet advies; dat hoeft ook niet. Sommige klanten zijn ook geholpen met enkel een nieuw vloerkleed of wat accessoires. Toch komen de meeste klanten juist voor dat totaaladvies: “De meeste mensen richten maar een aantal keer in hun leven een woning in. Hier doen we dat meerdere keren per dag. Die ervaring zie je terug in het eindresultaat.”

3D-ontwerp
Aan de hand van iemands wensen en stijl maakt de interieuradviseur een 2D of 3D-ontwerp. Haaksman: “Vooral met een 3D-ontwerp komt je interieur helemaal tot leven. Je ziet dan hoe die vloer of die lamp eruit ziet in je huis. En welke meubelen er het beste bij passen. Klanten vinden het vaak fantastisch als ze het ontwerp onder ogen krijgen.”

Die klanten gaan na het tweede gesprek volgens Haaksman ‘met huiswerk’ weer naar huis. “Er komt tijdens zo’n gesprek best veel op ze af, dus is het logisch om alles te laten bezinken. Na het tweede gesprek voeren we wijzigingen door en kunnen er afspraken worden gemaakt over de realisatie. Die kan door ons team van ervaren stoffeerders worden uitgevoerd. Wij regelen dus het hele proces, van A tot Z.” 

Wie vast inspiratie op wil doen, kan een kijkje nemen op de vernieuwde website van Vallen Living. Boek een afspraak op de website voor een gratis 2D-ontwerp.

Vallen Living Interieur & Design
Leidsestraatweg 26 • Harmelen
T: 0348-442664
E: info@vallenliving.nl
I: www.vallenliving.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Schaaktafels vernield in speeltuin Kloosterplantsoen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Nieuw seizoen BoekStart Voorleespret in bibliotheek Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Proeftuin van Linschoten brengt de natuur dichterbij: ‘Oké, dus zó groeien peentjes!’ Algemeen 18 aug, 16:54
Afbeelding
Stewardess slaat nieuwe richting in: oude meubels opknappen Algemeen 18 aug, 08:00
Afbeelding
Jaarmarkt Montfoort kent rijke geschiedenis Algemeen 17 aug, 08:00
Afbeelding
Wethouder Vlaar legt wethouderschap Montfoort neer Algemeen 16 aug, 17:26
Afbeelding
IJsselsteiners protesteren met omgekeerde stadsvlag Algemeen 16 aug, 15:29
Afbeelding
Felicitaties voor gouden bruidspaar Algemeen 16 aug, 15:03