Foto: Google Maps

Meedenkbijeenkomst De Bleek op 5 juli

  •   keer gelezen

MONTFOORT • De gemeente Montfoort organiseert op 5 juli een derde meedenkbijeenkomst over het ontwikkelen van de Bleek. Tijdens en na de tweede bijeenkomst op 10 maart jl. heeft de gemeente veel vragen, verzoeken en suggesties ontvangen. Samen met de stedenbouwkundige en ontwikkelende partijen heeft Montoort de afgelopen maanden gebruikt om, waar mogelijk, de feedback in het plan te verwerken en tot een schetsontwerp te komen. Dit schetsontwerp en de gemaakte plannen staan op de agenda tijdens de derde bijeenkomst op 5 juli.

Tijdens de bijeenkomst zal de stedenbouwkundige een toelichting geven op de plannen. Hierna is er de mogelijkheid om bij de informatietafels in de zaal op de plannen te reageren en vragen te stellen aan de professionals.

Aanmelden?
Dat kan via contactnw@bpd.nl. Geef bij aanmelding aan naar een tijdslot de voorkeur uit gaat: middag (17:00 – 18:30 uur) of avond (19:00 – 20:30 uur). Graag onder vermelding ‘meedenkbijeenkomst De Bleek’ en het dagdeel: middag of avond. Aanmelden kan tot en met 30 juni a.s. Na aanmelding ontvangt belangstellenden een bevestiging met daarin het definitieve tijdslot. In de week na de bijeenkomst plaatst de gemeente de belangrijkste vragen en antwoorden op de website Wonenindebleek.nl.


Linda de Kort
Redacteur Het Kontakt - Zenderstreeknieuws
Volg @LindaKort op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten