Afbeelding

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

Algemeen 299 keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt:

Gastdame/-heer (spoed)

In Wijkservicecentrum de Oase bruist het dagelijks van de activiteiten. 5 dagen in de week zijn vrijwillige gastdames/-heren in de weer om zorg te dragen dat alle bezoekers, vrijwilligers en personeel voorzien worden van een kopje koffie of thee. Pulse is op zoek naar een gastdame/-heer voor maandagmorgen, dinsdagmorgen, woensdagmiddag (per 1 september) en vrijdagmorgen. Werktijden zijn van 08.45 – 11.30 uur.

Chauffeur voor ouderenvervoer

Chauffeur in bezit van rijbewijs BE voor het vervoeren van ouderen en gehandicapten in IJsselstein. Flexibel inzetbaar en affiniteit met (dementerende) ouderen en gehandicapten.

Vrijwilligers spellenavond Zenderstein

Om de week op dinsdagavond zal in locatie Zenderstein de spellenavond plaatsvinden. De bedoeling is om deelnemers een gezellige, ontspannen avond te bieden, door het samen spelen van verschillende spellen. Alle leeftijden zijn welkom en ook mensen met een psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom.

Stichting Speeltuin Kloosterpantsoen zoekt:

Vrijwilligers

Koffie, thee, limonade en andere versnaperingen verkopen aan kinderen, ouders en grootouders in het paviljoen bij de speeltuin Kloosterplantsoen.

Buddyzorg Utrecht zoekt:

Buddy voor iemand die ziek is

Buddy’s zijn vrijwilligers die mensen met een (lichamelijke) ziekte of andere vorm van verlies van gezondheid, wekelijks bezoeken. Een buddy begeleidt iemand in het omgaan met de ziekte. Belangrijk is dat cliënten zich door de buddy gehoord en gesteund voelen. Maar afleiding, gezelligheid en even niet aan het ziek zijn denken is net zo belangrijk! Je krijgt een training en tijdens je buddywerk doe je mee met intervisiebijeenkomsten. Buddy worden?
Wil je misschien buddy worden, meld je dan aan! We nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Meer weten? Kijk dan op de website van U Centraal – buddyzorg.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Recreatieschap werkt aan betere voorzieningen in Nedereindse Park Nieuws gisteren
Afbeelding
Heel veel oude landbouwvoertuigen op historisch oogstfeest Montfoort Nieuws 1 jun., 15:44
Afbeelding
Felicitaties voor 60-jarige huwelijk van bruidspaar Van Dijk Nieuws 1 jun., 07:48
Afbeelding
College IJsselstein biedt Kadernota 2024 aan Nieuws 31 mei, 16:00
Afbeelding
Aanvaller Jordy Keja van SV Lopik na zware tijd terug op niveau Sport 31 mei, 08:30
Afbeelding
Gemeenteraad Montfoort wil meer invloed op zonnevelden Nieuws 31 mei, 08:03
Afbeelding
Kunstroute onder de scheve toren van Linschoten Nieuws 31 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek naar ruimere openingstijden gemeentewerf Montfoort Nieuws 31 mei, 07:57