We trappen door met Doortrappen in Benschop

  •   keer gelezen

LOPIK – Na een succesvolle eerste editie op 20 april staat er weer een nieuwe editie gepland voor Doortrappen. Woensdag 8 juni staat Team Sportservice Lopik weer klaar voor iedereen die zo lang mogelijk veilig, verantwoord en met plezier wil fietsen. 


Wat houden de activiteiten van Doortrappen in?
Team Sportservice organiseert interactieve ochtenden, waarbij er aandacht wordt besteed aan veilig op- en afstappen en beweeg- en evenwichtsoefeningen. Daarnaast krijgen deelnemers handige tips over het gebruik van de fiets. Deelnemers kunnen ook kennismaken met een driewielfiets. Dit alles om de kans op een val zo klein mogelijk te maken maar bovenal het plezier in fietsen te behouden.

Het programma
Op woensdag 8 juni staat alweer de tweede editie van Doortrappen bij Sporthal de Bosrand in Benschop op de planning. De deelnemers krijgen bij ontvangst om 10.00 uur een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna volgt een interactief programma met praktische informatie. De activiteit is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname (met eigen fiets) aan de activiteiten van Doortrappen is gratis.

Aanmelden voor Doortrappen
Voor aanmelding of meer informatie voor de Doortrappen activiteiten? Neem dan contact op met Britt Holtz-Hendrikse, Buurtsportcoach Sociaal Domein, via bholtz@teamsportservice.nl of 0617652574.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten