Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Handjehelpen zoekt:

Kookhulp

Voor dame met een beperking. Zij heeft in 2019 een bacteriële infectie opgelopen waardoor ze ernstig ziek is geweest. Ook is ze hierbij haar beide handen én voeten verloren. Nu zoekt zij hulp bij het koken voor haar en haar zoon. Of mensen die wellicht zo nu en dan voor hen willen koken. Spreekt dit je aan en wil jij iets betekenen voor haar en haar zoon? Misschien kunnen we met een paar mensen het verschil voor ze maken.

Vrijwilliger voor bezoekjes aan eenzame heer

Hij heeft NAH en is regelmatig somber. Hij zoekt iemand die langs komt voor een praatje, samen met hem dingen wil ondernemen zoals naar het museum gaan, maar ook wil helpen als hij eens naar de winkel moet om iets aan te schaffen. Kleur jij zijn dag?

Zonnebloem zoekt:

Bestuurslid

De afdeling IJsselstein zoekt op korte termijn een  nieuw bestuurslid die mede leiding wil geven aan de afdeling. Bij de afdeling zijn ca. 160 gasten ingeschreven die bezocht worden (29) en/of deelnemen aan de activiteiten. De activiteiten zijn: ontmoetingsdagen (4x per jaar), een uitstapje (1x per jaar).
Ook worden activiteiten in kleine groepen georganiseerd onder de naam SOP (samen op pad). De afdeling bestaat uit 42 vrijwilligers, waarvan 5 een bestuursfunctie bekleden. De tijdsbesteding is ongeveer een dagdeel per week, in sommige periodes meer, in andere minder.

Amuse Koor zoekt:

Pianist

Voor de dinsdagavonden van 20.00 uur t/m 22.15 uur zoeken zij een pianist om hun koor te begeleiden. Het koor staat onder leiding van hun enthousiaste dirigent Chantal Sennema. Repertoire zie website www.amusekoor.nl Tot de zomerstop (26 juli tm 16 augustus) kunt u bij ons in het Excelsior gebouw, Paardenlaan 1, IJsselstein, langskomen.

Contact

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten