Paul Hillenaar: 60 jaar lid van de EHBO.
Paul Hillenaar: 60 jaar lid van de EHBO. (Foto: Paul van den Dungen)

Paul Hillenaar 60 jaar bij de EHBO

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Maandagavond was er een klein feestje in huize Hillenaar. Voorzitter Patrick Peeters en penningmeester Laus Koster van de EHBO Montfoort brachten een bezoek aan Paul Hillenaar (77) die op 15 mei 60 jaar in actieve dienst was. 


Een EHBO-er die nog steeds zijn mannetje staat bij diverse evenementen. Paul heeft bij tal van evenementen gepost en ook meegedaan aan diverse wedstrijden. Naast bestuurslid was hij ook 8 jaar voorzitter. Hij heeft het samengaan van de twee Montfoortse verenigingen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor EHBO en de Katholieke Nationale Bond voor EHBO in 2004 meegemaakt. De vereniging werd vanaf dat moment lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor EHBO. Paul Hillenaar was ook LOTUS ensceneer en heeft veel grote en kleine oefeningen binnen de huidige Veiligheidsregio Utrecht georganiseerd. De verhalen en smakelijke details rollen over tafel. Paul Hillenaar ontvangt voor dit jubileum het bronzen draaginsigne met gouden Tilanus. De arts C.B. Tilanus jr. was in 1893 de oprichter van de EHBO. Dit kleinood was niet op tijd gearriveerd en wordt hem op de komende ledenvergadering opgespeld. Voor zijn echtgenote Cecile waren er bloemen.
De EHBO Montfoort wil in september weer een EHBO-opleiding en Reanimatie verzorgen. Informatie hierover is te vinden opwww.ehbomontfoort.nl

Paul van den Dungen
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten