Foto: Aangeleverd

Driedaags foodtruckfestival op Podiumterrein

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Het driedaagse foodtruckfestival Hoppaaa! strijkt van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei neer op het Podiumterrein in IJsselstein. 


Bij de deelnemende trucks zijn talloze gerechten uit de gehele wereld verkrijgbaar, van Engelse stoofpotjes en Mexicaanse quesadillas en taco’s tot ambachtelijke friet, Duitse worst en Thaise Streetfood. Meerdere gerechten zijn vegan. Nieuw is de wijnbar met onder meer Pinot Grigio, Verdejo, Grüner Veltliner, Montepulciano en prosecco’s van Salentein.  Bij de huisbar worden naast frisdrank en bier van de tap ook speciaalbieren geserveerd, Slush Puppy’s en zomerse sangria met vers fruit. De Buena Vista Cocktail Club bereidt cocktails als Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon en Piña Colada.

Gedurende het hele festival worden bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s gespeeld. Op zaterdag treedt om 17.00 uur zanger-pianist Alexander Broussard, op, bekend van de Billy Joel Experience tijdens he Battle of the Bands, met nummers als The Piano Man en Uptown Girl.

Voor kinderen staan sjoelbakken, een XL Memoryspel en een tafeltennistafel klaar. Bij de KinderCrea Truck kunnen zich laten schminken tot prinses tot  piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos, hairfeathers en workshops kunnen zij er terecht.

Het festival is op vrijdag geopend van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang tot het terrein is gratis. Actuele informatie staat op Facebook Bruisendorganiseert.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten