De overhandiging van de cheque aan Erik Kerpen door Harold Eggenkamp.
De overhandiging van de cheque aan Erik Kerpen door Harold Eggenkamp. (Foto: Aangeleverd)

Donatie Onderling Verzekerd voor Johannes Hospitium

  •   keer gelezen

REGIO • Traditiegetrouw is tijdens de Algemene Ledenvergadering van Onderling Verzekerd een cheque overhandigd aan een maatschappelijk betrokken organisatie. Dit jaar viel de keuze op het Johannes Hospitium Vleuten. 


Erik Kerpen – voorzitter van het bestuur van het hospitium – nam na een korte toelichting over het hospice en het werk dat ze verrichten de cheque in ontvangst. Het hospice is in 1991 opgericht en sindsdien biedt het mensen een ‘thuis’ in hun laatste levensfase met deskundige en liefdevolle begeleiding en verzorging. Professionals en vrijwilligers werken er nauw met elkaar samen om de zorgen in de laatste fase te verlichten en het leven zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor de gast als voor de naasten. De donatie zal worden besteed aan nieuwe medicijnkarren.

“Het is mooi om op deze manier bij te kunnen dragen aan de goede zorg in de laatste levensfase van de gasten van het Hospitium”, licht directeur Harold Eggenkamp van Onderling Verzekerd  toe.

De afgelopen twee jaar werd de vergadering digitaal voltrokken. Zowel de directie en medewerkers van het verzekeringskantoor als de leden waren verheugd elkaar weer live te kunnen ontmoeten bij Buitenplaats Kameryck. Onderling Verzekerd kan terugkijken op een goed jaar en kondigde daarom tijdens de ALV een premierestitutie voor al haar leden aan.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten