Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Dierenambulance IJsselstein zoekt:

Chauffeur

Het besturen van de dierenambulance, onderhouden contacten met coördinator en andere chauffeurs, dierenartsen, asiel dierenziekenhuis vervoersservice. Tevens het onderhouden van materialen en ritformulieren maken. Zij verwachten een persoon die met dieren en mensen kan omgaan, verder accuraat en netjes is verzorgd, bekend met tablet.

Stichting Pulse zoekt:

Tuinvrijwilligers IJsselstein

Heeft u groene vingers en bent u af en toe twee uur per week beschikbaar? Het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp is op zoek naar vrijwilligers die bij mensen, die dit zelf niet (meer) kunnen en voor wie professionele hulp te kostbaar is, de tuinwerkzaamheden willen doen. Het gaat vooral om snoeiwerk en onkruid weghalen.

Tuinhulp gemeente Lopik

Houdt u ervan om in de tuin bezig te zijn en bent u af en toe twee uur per week beschikbaar? Het Meldpunt Lopik is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met groene vingers, om te helpen met (eenmalige) tuinwerkzaamheden bij mensen die dit zelf niet meer lukt. De tuinwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit snoeien en onkruid verwijderen.

Chauffeur voor ouderenvervoer/Pulsependel

Chauffeur in bezit van rijbewijs BE voor het vervoeren van ouderen en gehandicapten in IJsselstein. Flexibel inzetbaar en affiniteit met (dementerende) ouderen en gehandicapten.

Proxima zoekt:

Ondersteuning Terminale Thuiszorg

Wie niet lang meer te leven heeft, is het liefst thuis. Voor de zorg zijn er meestal familie en vrienden, professioneel ondersteund door de wijkverpleging. Proxima Terminale Zorg Thuis is er om iedereen in die laatste levensfase bij te staan. Hun speciaal daarvoor opgeleide vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning. Zij zijn er voor de zieke zelf en voor de naasten overdag of ‘s nachts. Zij zoeken betrokken mensen die overdag of ’s nachts ( van 23.00 uur-7.00 uur) inzetbaar zijn bij mensen thuis. De werktijden worden in overleg vastgesteld. Je houdt zelf de regie over hoe vaak je ingezet wilt worden.

Contact

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten