Foto:

Nieuwe wethouder SGP Montfoort stelt zich voor

  •   keer gelezen

MONTFOORT / LINSCHOTEN • Tijdens een feestelijke open avond wil SGP Montfoort zijn nieuwe wethouder voorstellen. De partij neemt voor het eerst deel aan de coalitie in de gemeenteraad van Montfoort en levert een eigen wethouder in een coalitie met Lokaal Montfoort, CDA en ChristenUnie. De SGP spreekt van een historisch moment. De naam van de beoogd wethouder is nog niet prijsgegeven.


In de afgelopen jaren vervulde de SGP de rol van oppositie in de gemeenteraad, maar daar komt nu verandering in. De partij veroverde bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart een tweede zetel en vormt nu een coalitie met verkiezingswinnaar Lokaal Montfoort, CDA en ChristenUnie.CU.  Aangezien dit een nieuwe verantwoordelijkheid is voor de plaatselijke SGP , vindt het bestuur het belangrijk om de achterban kennis te laten maken met de nieuwe wethouder. 

Initiatiefnemer van de avond is Adriaan Oskam: ‘’Wij willen met deze avond de kiezer betrekken bij het werk van de wethouder. Iedereen die zich betrokken voelt bij de SGP is van harte welkom. We zien uit naar een leuke interactieve avond met jong en oud uit Montfoort en Linschoten.’’

De kennismaking met de wethouder is gepland op donderdag 12 mei in basisschool Het Kompas aan de Joop Westerweelstraat 18 in Montfoort en begint om 20:00 uur. 

De beoogd wethouder stelt zich voor aan de kiezers en beantwoordt vragen uit publiek. Ook presenteert de fractie de hoofdpunten van het raadsprogramma en discussiëren de aanwezigen over lokale thema’s. Na afloop kan er met een hapje en een drankje gezellig nagepraat worden.

Vragen en opmerkingen kunnen al gemaild worden naar montfoort@sgp.nl en worden door de wethouder beantwoord.

Meer informatie staat op de website van de partij: www.montfoort.sgp.nl.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten