Foto: Stockfoto

Groot benefietconcert voor Oekraïense vluchtelingen in Montfoort

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Op het Montfoortse Sportpark Hofland vindt zaterdag 26 maart een groots benefietconcert plaats ter ondersteuning van de Oekraïense vluchtelingen die inmiddels in Montfoort verblijven. Onder de naam Oekraïne Band Aid  treden ‘s middags en ‘s avonds op twee podia doorlopend verschillende bands en muziekgezelschappen die uiteraard belangeloos meewerken. 


Ook is er een speciaal middagprogramma voor kinderen met onder meer een luchtkussen en een kinder-soundmix-show. Iedereen met een warm hart voor Oekraïense vluchtelingen in Montfoort, Linschoten en daarbuiten is welkom. Met de opbrengsten worden kosten betaald voor eerste levensbehoeften, medische en andere zorg aan vluchtelingen die in Montfoort zijn aangekomen. Momenteel zijn dat er meer dan vijftig, waaronder veel moeders met kinderen. Veel daarvan zijn gehandicapt. Bij de opvang en begeleiding werken particulieren, bedrijven, kerken maatschappelijke en gemeentelijke organisaties intensief samen.  Inmiddels lopen diverse acties en komen er giften binnen van particulieren en bedrijven uit Montfoort en regio.

Het programma voor zaterdag 26 maart, mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, begint met activiteiten voor kinderen van 15.00 tot 17.00 uur. Om 17.00 uur begint de muziek op twee podia met Duo Elusive, de BMM-band, Frans Bergmans, Hooked Up, Black Jack Oekraïne en The Hippz. Om 21.45 uur sluit de Band Aid Band af met een gezamenlijk Give Peace a Chance. Het programma wordt in elkaar gevlochten met muziek door dj’s Jos en Ton. Montfoort Vitaal verzorgt sport- en spelactiviteiten..

Alle informatie, ook over sponsormogelijkheden, is te vinden op de website www.montfoortpodium.nl van Montfoort Podium.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten