Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


KWF Kankerbestrijding zoekt:

Wijkhoofd

Als wijkhoofd stuur je de collectanten in jouw buurt aan. Onder jouw leiding gaan
(ca. 10 à 15) collectanten in de KWF-collecteweek in september goed geïnformeerd
en optimaal gemotiveerd langs de deuren om zoveel mogelijk geld op te halen voor
kankeronderzoek. De activiteiten bestaan o.a. uit: deelnemen aan de jaarlijkse collecte, tijdig distribueren van de collectematerialen, actief  contact houden met je collectanten, zorgdragen voor de inning en telling van de collecte, bijhouden collectebestand etc.

Stichting Rijpickerwaard (dierenasiel/-pension) zoekt:

Administratief medewerker

Voor hun kantoor zoeken zij een medewerker op administratief gebied voor 1 of 2 halve dagen per week; dit in onderling overleg. De werkzaamheden bestaan uit overzichten maken van gewerkte uren door vrijwilligers, het invoeren van kasgegevens op de computer en op de computer invoeren van ontvangen facturen.
 

Handje Helpen zoekt:

Begeleiders voor

-          Ismaël (4 jaar) is een druk maar gezellig jongetje. Hij heeft autisme en hierdoor eist hij veel van moeders aandacht op. Hij houdt ervan om spelletjes te doen en buiten te spelen. Hij heeft een jonger broertje die het leuk vindt om soms ook mee te gaan. Neem jij hem mee naar de speeltuin om samen alle energie eruit te bewegen? Zo nu en dan in het weekend?

-          Meneer Bandhu (81 jaar) zit in een rolstoel. Hij en zijn vrouw zouden graag iemand vinden die het leuk vindt om met meneer in zijn rolstoel naar buiten te gaan in IJsselstein en lekker te praten over wat er gebeurt in de wereld. Of misschien ben je in voor een potje schaak of rummikub?

-          Lydia (70 jaar) Het zit Lydia de laatste jaren niet mee. Een hersenbloeding en beginnende dementie maken haar initiatiefloos. Ook haar lichamelijke conditie is niet zo goed. Daarom is het zo fijn als er iemand is die haar mee naar buiten neemt voor een blokje om of samen met haar naar de winkels in Schoonhoven gaat. Dat geeft haar mantelzorger ook wat lucht.

Contact

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten