Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze keer schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Stichting Wielewaal zoekt:

Vrijwilligers voor logeerweekend.

Stichting Wielewaal organiseert wekelijks een logeerweekend voor kinderen en jongeren met een beperking in IJsselstein. Tijdens het weekend worden allerlei activiteiten gedaan: van knutselen tot koken en van speurtochten tot spelletjes. Als vrijwilliger zorg je dat de deelnemers lol hebben en genieten. Je biedt duidelijkheid en helpt bij het voorbereiden en begeleiden van de activiteiten. Ook huishoudelijke taken zoals koken, afwassen en schoonmaken horen erbij.

Stichting Leergaloos zoekt:

55 plussers die zijn/haar passie voor de Spaanse taal overbrengt op leerlingen van de basisschool.

Vindt u het leuk om kinderen enthousiast te maken voor het leren van de Spaanse taal en heeft u wekelijks een paar uur beschikbaar? Deze activiteit op een basisschool in IJsselstein kan zowel tijdens als na schooltijd plaatsvinden.

55 plussers met muzikale talenten

Muzikaal is in dit geval in de brede zin van het woord. Houdt u van zingen? Bespeelt u een instrument? En vindt u het leuk om uw passie voor muziek over te brengen op kinderen op de basisschool? Dan zoeken ze u.

55 plussers die het leuk vinden om met kinderen te werken.

Of je het nu aan meester Paul, juf Marleen of juf Cherry vraagt; de Leergaloos vrijwilligers gaan iedere week met heel veel plezier naar een basisschool in hun eigen buurt om daar gedurende een aantal uren een extra paar ogen, oren en handen te zijn voor een leerkracht. En de kinderen vinden het fantastisch, de aandacht van zo’n extra juf of meester in de klas!

Buitenwijs zoekt:

Begeleiders buitenlessen.

U begeleidt kinderen in de natuur bij belevingsactiviteiten. U geeft dan kleine opdrachten aan de kinderen en geeft antwoorden op de vragen van de kinderen vanuit uw eigen ervaring. U werkt nooit alleen. Meestal in  een tweetal en soms met meer mensen samen.

Contact

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten