Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK  De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Historische Kring  zoekt:

Redactieleden.

Voor het tijdschrift “Bijdragen tot de geschiedenis van IJsselstein Stad en Land “ zijn ze op zoek naar 2 redacteuren. De doelgroep van het tijdschrift is een historisch geïnteresseerd publiek in de geschiedenis van IJsselstein in de breedste zin van het woord. Als vrijwilliger krijg je er ook wat voor terug namelijk plezier/gezelligheid, kundige mede-redacteuren en de mogelijkheid om meer te weten te komen van de geschiedenis van IJsselstein.

De Zonnebloem Lopik/ Cabauw zoekt:

Gastvrouw/heer

Je krijgt een of meerdere gasten toegewezen, waarmee je eerst met ons bestuurslid kennismaakt. Als het klikt kun je afspreken wanneer je de “gast” bezoekt. Er wordt regelmatig een activiteit georganiseerd waarbij je een gast kunt uitnodigen en ook zelf meehelpt of meegaat. Een keer per 2 maanden is er een vergadering

De Luisterlijn zoekt:

Vrijwilligers telefoon.

De Luisterlijn is dag en nacht telefonisch bereikbaar voor een vertrouwelijk en anoniem gesprek. Het kan gaan over verdriet, verlies, zorgen, conflicten, problemen, maar ook over zaken die moeilijk bespreekbaar zijn met de directe omgeving. En soms gaat het er alleen om even contact te hebben met een ander mens. De vrijwilligers van de Luisterlijn Utrecht luisteren, hebben aandacht, denken mee en verwijzen desgewenst door. Vrijwilligers worden goed opgeleid (krijgen een gedegen training) en worden intensief begeleid

Contact

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten