<p>Het team Huidtherapie van de vestiging in IJsselstein.</p>

Het team Huidtherapie van de vestiging in IJsselstein.

(Foto: KMI)

Rozen en gratis huidbehandelingen op Wereldkankerdag

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / NIEUWEGEIN • Met rozen en gratis huidbehandelingen voor borstkankerpatiënten staat KMI, samen met Beautastic, op vrijdag 4 februari stil bij Wereldkankerdag. Op Wereldkankerdag is er aandacht voor alle zorg en ondersteuning rondom kanker. 


KMI vindt dat een belangrijk moment om vrouwen met borstkanker of net genezen hiervan, een steuntje in de rug te geven. Geïnteresseerden voor de gratis gezichtsbehandeling kunnen zich telefonisch aanmelden via 030 – 6032971 of via de online agenda’s van KMI en Beautastic op www.kmihuidtherapie.nl/online-afspraak-maken of www.beautastic.nl/online-afspreken

De behandelingen worden alleen de vestiging van KMI en Beautastic aan de Kerkstraat 14 in IJsselstein gegeven. De rozenactie is ook in de vestiging van KMI in Nieuwegein.

KMI Mammacare is het nazorgcentrum voor vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht. Hier worden borstprotheses aangemeten en ook voor protheselingerie kunnen vrouwen er terecht. Daarnaast behandelen de huidtherapeuten vrouwen met oedeem in de borst en verkleving van de littekens. 

KMI heeft vestigingen in Nieuwegein (t.o. het Antonius Ziekenhuis) en in IJsselstein (bij Beautastic aan de Kerkstraat 14). Beide vestigingen zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.        

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten