Luisterend oor bij PvdA-tent

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Op zaterdag 22 januari zal de PvdA tussen 12.30 en 15.00 uur haar rode actietent opzetten voor het Gemeentehuis aan de Overtoom in IJsselstein. Inwoners en ondernemers kunnen dan vragen stellen aan kandidaatsraadsleden en aan leden van het ombudsteam over allerlei zaken die spelen in IJsselstein. 
“We gaan al jaren de wijken in om vuil te knijperen en waarderen de leuke gesprekken met onze mede-inwoners”, aldus lijsttrekker Marlieke van Schalkwijk. “Met de rode tent zijn we nog zichtbaarder en we merken dat als we deze neerzetten het echt als een soort sociale huiskamer wordt gezien. Mensen kunnen echt even hun ei kwijt. En daar waar nodig kunnen we mensen in contact brengen met de juiste partijen of zaken agenderen in de gemeenteraad of een van de commissies.“
Een van de voorbeelden van dergelijke acties waren de signalen van de IJsselsteinse jeugd over een aantal gebreken aan de skatebaan op het Podium die werden opgevangen tijdens een serie van gesprekken met de kids. Deze zijn direct gemeld waarna onderhoud en herstel is uitgevoerd door de gemeente.
Inwoners en ondernemers zijn zaterdagmiddag van harte welkom voor een gesprek, advies of voor een luisterend oor onder het genot van een beker warme chocomelk.


Linda de Kort
Redacteur Het Kontakt - Zenderstreeknieuws
Volg @LindaKort op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten