Afbeelding

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

Algemeen 515 keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze keer schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Waterliniemuseum Fort bij Vechten zoekt:

Medewerker museumwinkel

De museumwinkel van het Waterliniemuseum biedt een breed assortiment passend bij het museum en het fort. Men is op zoek naar leuke en enthousiaste vrijwilligers die willen helpen de museumwinkel tot een succes te maken. De museumwinkelmedewerker verricht werkzaamheden in de museumwinkel, benadert bezoekers vriendelijk, gaat op de juiste manier om met de winkellogistiek, beheerst het kassasysteem, draagt zorg voor een optimale winkelpresentatie, vult de voorraad aan en speelt goed in op vraag en aanbod.

Vrijwilliger Waterliniemuseum

Men is op zoek naar leuke en enthousiaste vrijwilligers die willen helpen het museum tot een succes te maken. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het museum. Het gastvrij ontvangen en verwelkomen van de bezoekers is slechts een onderdeel van de vele taken. Men zoekt ook rondleiders, museumshopmedewerkers en receptionisten.

Voetbalvereniging IJFC zoekt:

Vrijwilliger bar/keuken

Men zoekt vrijwilligers die bar- en keukendiensten willen draaien. Volgens een 3 maanden rooster word je ingedeeld. Door de weeks een avonddienst en/of een zaterdagdienst. De diensten op zaterdag zijn of een ochtend- of een middagdienst. De werkzaamheden: In de keuken broodjes/snacks bereiden/verkopen. Verkopen van koffie/thee/limonade/alcohol. Lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Agrarische Natuurvereniging Lopikerwaard zoekt:

Weidevogelbeschermer

In de Lopikerwaard wordt sinds 2019 met drones gezocht naar nesten van weidevogels, zodat deze gedurende het seizoen kunnen worden beschermd. Men is op zoek naar uitbreiding van het team dronepiloten en naar weidevogelbeschermers. Houd je ervan om in de natuur te zijn, en zie je er niet tegenop om vroeg op te staan en de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit een leuke vrijwilligersfunctie voor je.

AxionContinu zoekt:

Hospice Zorgvrijwilligers, vooral nachtvrijwilligers

In Hospice IJsselstein is er plaats voor 5 terminale gasten. Het team van Hospice IJsselstein streeft er naar om de laatste periode van het leven van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Stichting Pulse zoekt:

Iemand die gratis mee wil zwemmen met iemand met dementie

Op vrijdag van 10.30-11.15 uur zwemmen mensen met dementie in zwembad De Hooghe Waerd (Frankrijkstraat 63, IJsselstein). Pulse is op zoek naar mensen die het leuk vinden om iemand te begeleiden tijdens dit zwemmoment.

Iemand die het leuk vindt om mensen met een beperking te ondersteunen/helpen tijdens sport

Drie sportaanbieders Fortissimo (korfbal), Shot ’73 (handbal) en HVIJ (hockey) slaan de handen ineen. Na de voorjaarsvakantie 2022 starten zij met Multisport op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in Zenderpark (Sint Petersburglaan 27, IJsselstein). Dit is een sportgroep waarin mensen met een beperking gaan sporten. Na elke zeven weken komt er een andere trainer met een andere sport aan bod. Zo komen er drie verschillende sporten steeds aan bod. De trainers geven de lessen en zijn daar verantwoordelijk voor. Pulse zoekt een hartelijk persoon die het leuk lijkt het vaste gezicht te zijn voor de groep. Iemand die de deelnemers kent en tijdens het sporten een gezellig praatje met de deelnemers maakt.

Iemand die het leuk vindt om te helpen tijdens peutergym

Elke dinsdag van 15.30-16.30 uur in Sporthal Zenderpark (Heemradenlaan 36, 3401 GX IJsselstein) komen zo’n tien peuters met hun ouders/begeleiders sporten. Buurtsportcoach Mandy geeft les aan kinderen van twee t/m zes jaar.

Contact

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 19 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Afbeelding
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
Afbeelding
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13