Foto:

CDA Lopik presenteert nieuwe kandidatenlijst

  •   keer gelezen

LOPIK • Het CDA Lopik is trots op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. De partij noemt het een gebalanceerde lijst die past bij de diversiteit van de gemeente; jong en oud, man en vrouw, ervaren en nieuw in de Lopikse politiek. 


Adrie Strien voert als lijsttrekker wederom de lijst aan. En ook Gerrit Spelt is bereid gevonden om als kandidaat-wethouder zich nog een termijn te verbinden. Gezien de onzekere toekomst van Lopik is het bestuur dankbaar dat zij hun ervaring willen inzetten. 

Het bestuur is ook blij dat het is gelukt om een brede vertegenwoordiging van de kernen op de eerste plaatsen te krijgen. Deze plaatsen zijn ingevuld door vertegenwoordigers van Cabauw, Uitweg, Benschop, Polsbroekerdam en Lopik. De kandidaten vervullen uiteenlopende beroepen, zoals lasrobot-programmeur, agrariër, student, ambtenaar en controller.

De complete lijst telt 18 namen: 1. Adrie Strien, Cabauw 2. Connie Hogendoorn, Lopik 3. Tirza v.d. Stok, Benschop 4. Maikel van Amerongen, Lopik 5. Marco Buitelaar, Polsbroekerdam 6. Johan Luiks, Uitweg 7. Arjan Benschop, Cabauw 8. Marijke de Jong-Bultsma, Polsbroek 9. Jesse Frericks, Lopik 10. Monique Chaigneau, Lopik. 11. Edwin van Os, Benschop 12. Jan Vlooswijk, Benschop 13. Jan Noorlandt, Willige-Langerak 14. Rijma Boele, Lopik 15. Marjo Straver, Benschop 16. Adriaan Aantjes, Uitweg 17. Lou Rijneveld, Willige-Langerak 18. Gerrit Spelt, Benschop

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten