Foto:

Coronaveilige QR Kerstwandeling door IJsselstein

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Achter verschillende ramen in de binnenstad van IJsselstein hangen tussen 18 en 26 december speciale QR-codes. Door ze te scannen kan iedereen die dat wil een coronaveilige kerstwandeling maken.


Bij iedere QR-code hoort een scène uit een eigentijdse variant van het kerstverhaal. Aan het eind van iedere scène wordt aan de deelnemers een vraag of opdracht meegegeven om tijdens de wandeling te bespreken of uit te voeren. Er zijn in totaal acht QR-codes om te volgen.

Deelnemers wordt gevraagd zelf een lichtje mee te nemen om het kerstverhaal te beleven: een lampion, zaklamp, fietslampje of iets anders. Jong of oud, gelovig of niet, samen of alleen,. iedereen is welkom. Tijdig aanmelden is welkom via lichtwandelingijsselstein@gmail.com met vermelding van het aantal kinderen dat meedoet. Aanmelders krijgen nadere informatie thuis.

De lichtwandeling - niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor tieners, ouders of opa’s en oma’s - wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente te IJsselstein, de Hervormde Gemeente te IJsselstein en Geloof in IJsselstein. Check hun nieuwsbrieven, kerkbladen, websites en sociale media voor actuele gegevens en mogelijke wijzigingen vanwege coronamaatregelen.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten