<p>De presentatoren van de Top 100.</p>

De presentatoren van de Top 100.

(Foto: Paul van den Dungen)

Montfoorts eigen Top 100 op Radio Stad Montfoort

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Radio Stad Montfoort (RSM) organiseert ook dit jaar weer de Top 100. Luisteraars kunnen daarvoor hun eigen favoriete nummers inzenden.


Het idee om een eigen Top 100 te gaan organiseren, door en voor de luisteraars van Radio Stad Montfoort, ontstond indertijd tijdens een brainstormsessie. Het wordt inmiddels het vierde jaar op rij dat het programma wordt uitgezonden, verzorgd door André Brugmans, Dennis Boele, Kees van Hattum en Marten van der Veen. Het is de bedoeling dat de luisteraars een lijstje insturen met daarop hun vijf beste Nederlandstalige nummers en een lijstje met vijf anderstalige favorieten. André Brugmans: “Van alle ingezonden lijstjes stellen wij dan een Top 100 samen, waarin de anderstalige -en de Nederlandstalige muziek van nummer 100 tot nummer één ten gehore wordt gebracht. Vorig jaar hadden we ruim 90 inzendingen en natuurlijk hopen wij dat het er dit jaar nóg meer zijn.”
Luisteraars die hun wensenlijstje voor de Top 100 willen invullen moeten dit doen voor woensdag 15 december, maar liever eerder. Inzendinge moeten worden gestuurd naar het mailadres top100@radiostadmontfoort.nl
Op de website www.radiostadmontfoort.nl onder het kopje ‘De Radio Stad Montfoort Top 100’ is alle informatie terug te vinden, inclusief een voorbeeld van een lijstje.
De Top 100 is te beluisteren op zaterdag 18 december van 09.00 tot 18.00 uur. De reguliere programma’s schuiven een week op.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten