<p>Foto ter illustratie</p>

Foto ter illustratie

(Foto: nl.123rf.com)

Ons Genoegen cancelt jaarconcert met Maestro

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Het Jaarconcert van muziekvereniging Ons Genoegen op zaterdag 27 november gaat niet door. Dit jaar zou een extra element aan het concert worden toegevoegd, namelijk ‘Maestro’. 


Martin Kolfschoten van Ons Genoegen: “Hoewel volgens de huidige regelgeving dergelijke activiteiten wel georganiseerd mogen worden, is het bestuur zich bewust van de snelle verslechtering van de situatie rond corona in Nederland en helaas ook in Montfoort. Wij hebben met elkaar de verantwoordelijkheid te nemen om deze besmettingen tegen te gaan en vinden dat een grote bijeenkomst als het Jaarconcert daar nu niet bij past.” 

Dit jaar zou een extra element aan het concert worden toegevoegd: ‘Maestro’.  Naar voorbeeld van het bekende televisieprogramma zouden drie prominente Montfoorters met elkaar de strijd aangaan om de Gouden Baton. De kandidaten André Brugmans, Leendert Scheel en oud-burgemeester Bert Jansen waren door dirigent Harry Tazelaar al helemaal klaargestoomd om het orkest te gaan leiden. “Jammer om ook dit te moeten afblazen, maar Ons Genoegen hoopt medio april alsnog de Maestro’s aan het werk te kunnen zien, want de repetities voorspelden toen al een spannend muzikaal gebeuren.”

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten