Foto: Aangeleverd

Bekendmaking Stadsprins Montfoort zonder polonaise

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Carnavalsvereniging Les Boutonniers zal zoals gepland aanstaande zaterdag 20 november de nieuwe Stadsprins van Knopengein bekend maken in verenigingsgebouw St. Joseph (SOOS). Maar ook dit gebeurt niet zonder aanpassingen.


Door de aangepaste regels vanwege de Corona zal deze bekendmaking nu plaatsvinden van 15.30 tot 20.00 uur. Het feest zal wat aangepast zijn omdat iedereen moet blijven zitten, dus helaas geen polonaise. Er zullen dus tafels en stoelen dan wel banken in de zaal komen te staan waaraan de gasten zich kunnen vermaken met een aantal artiesten, een DJ, het afscheid van Prins Boutie van vorig jaar en uiteraard de bekendmaking van de nieuwe Stadsprins van Knopengein.

Het programma meemaken is mogelijk. De entree is gratis, maar op tijd komen is wel nodig vanwege het beperkte aantal plekken, dus vol is vol. Ook is iedereen verplicht zijn of haar vaccinatiebewijs of QR code te laten zien.

Normaal gesproken is de “11e van de 11e” natuurlijk de dag om de nieuwe Carnavalsprins bekend te maken. Daar vele verenigingen in de regio dat uiteraard op of rond deze datum doen heeft Carnavalsvereniging Les Boutonniers besloten de bekendmaking hiervan op de 20e november te doen zodat deze bevriende verenigingen ook naar de bekendmaking van de Stadsprins van Knopengein toe kunnen komen.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten