QR-code nodig bij aangepaste intocht Sint in Montfoort

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Het is even spannend en afwachten geweest, maar intocht van Sint in Montfoort gaat door. Wel zijn er ingrijpende wijzigingen in het programma, waaronder controle van de Corona QR-code bij de aankomstplek.


Het sinterklaasfeest zal alleen buiten plaatsvinden op een speciaal ingericht evenemententerrein langs de IJsselkade, waarbij de IJsselbrug dit jaar als podium wordt gebruikt. Om toegang te krijgen tot het evenement  moeten de kinderen en hun ouders gebruik maken van een van de zes ingangen aan de IJsselkade en aan beide kanten van de Onder de Boompjes en onder de poort bij het Oude Stadhuis. Iedereen vanaf 18 jaar moet in het bezit zijn van een geldige QR-code die bij de ingang gescand gaat worden en een geldige identiteitskaart. Zonder geldige QR-code en identiteitskaart is toegang niet mogelijk.

Sint en zijn pieten zullen rond 14.00 per boot aankomen bij de Hollandse IJsselkade. De evenementenlocatie is al open vanaf 13.15 uur.

De Glutenvrije Piet is dit jaar te vinden aan de achterzijde van het pand van Kapsalon Figaro. Om teleurstelling te voorkomen adviseert de organisatie ouders om ook zelf geschikte pepernoten mee te nemen aangezien de voorraad beperkt is. 

Afsluitingen

Van 13.00 tot 15.30 worden de IJsselkade en de Onder de Boompjes volledig afgesloten voor verkeer. Hetzelfde geldt automatisch voor de IJsselbrug.

Eventuele wijzigingen worden gepubliceerd op de Facebook pagina van de intocht: Sinterklaasfeest Montfoort

Sinterklaas laat weten enorm uit te kijken om de kinderen weer te zien. Hij en zijn Pieten maken er graag samen een groot feest van.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten