<p><em>V.l.n.r. Annemarie vd Brink, Prinses Karin, Marjolein Spruit.</em></p>

V.l.n.r. Annemarie vd Brink, Prinses Karin, Marjolein Spruit.

(Foto: Flitsend Fotografie, Marina Kemp)

Prinses Karin La Tigresse Tropicale!

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Carnavalsvereniging Les Femmes des Coeurs heeft afgelopen zaterdag bekend gemaakt bekend wie dit jaar de Prinses in Knopengein is. Prinses Karin La Tigresse Tropicale zwaait de scepter en wordt daarbij ondersteund door haar raadsvrouwen Jeanine van Kooten, Marjolein Spruit en Annemarie van den Brink.


Na ruim anderhalf jaar was er weer een echt carnavalsfeest in Café Bolle Harry. De sfeer zat er direct goed in. De avond begon met de onthulling van de Prinses, waar veel carnavalsliefhebbers op af waren gekomen. Na een zoektocht door de jungle van Montfoort, kwam Karin Oskam tevoorschijn. Prinses Karin vertelt dat ze trots is op de ideeën van de vereniging en blij is dat ze dit jaar als Prinses mag gaan stralen. En dat gaat ze doen in tropische sferen, met het thema ‘Tropical’. 

Hoe het Carnavalsjaar verder verloopt is uiteraard afhankelijk van de coronamaatregelen. Vorig jaar is de vereniging erg creatief geweest in het organiseren van alternatieven. Karin vertelt dat ze hoopt dit jaar wel onder meer de feesten, het scholenbezoek en seniorencarnaval te kunnen vieren. ‘’Het is tof als we dat kunnen doen, samen met de Knopengeinse Confetti’s, de Kinderraad van Knopengein. Mocht het toch nodig zijn, dan maken we er wederom een creatief Carnaval van.’’ 

De inschrijving voor de kinderraad, de Knopengeinse Confetti’s, start binnenkort.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten