Foto:

Veel nieuwe vacatures bij Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze keer schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


AxionContinu Mariënstein zoekt:

Kookvrijwilliger voor afdeling De Klaproos en huiskamer Cocon: 

Warme maaltijd bereiden voor 12 bewoners met dementie. Lekkerbek gezocht die samen met een medewerker en de bewoners de warme maaltijd klaar maakt in huiskamer Cocon.

Daltonschool De Tandem zoekt:

Vrijwilligers voor onderhoud van lokalen en moestuin

In dit geval denkt men aan het beheer van het schoolplein en de moestuin. Daarnaast ook onderhoud aan het gebouw. Het betreft: Grof en fijn snoeiwerk. Winterklaar maken moestuin. Bij langere verbinding: zaaiklaar maken moestuin. Beheer groenvoorzieningen.

Buurtgezinnen zoekt:

Steungezinnen

Heb jij ruimte in je huis en hart om af en toe een extra kind over de vloer te hebben en daarmee een verschil te maken in het leven van dat kind?
Buurtgezinnen zoekt voor overbelaste gezinnen een steungezin in de buurt, zodat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen even onbezorgd kind kunnen zijn. De steun kan heel divers zijn. Net wat bij jou past. Je kan een speelplek bieden op een vaste middag in de week of twee weken, af en toe een kind te logeren hebben in het weekend, een studieplek bieden en helpen bij het schoolwerk, de taal of naar een sportclubje brengen. Welke ondersteuning je biedt en hoeveel tijd je erin steekt bepaal je samen met het vraaggezin.

Bewonersvereniging Edelstenenwijk-IJsselveldwest zoekt:

Bestuursleden

Meehelpen met activiteiten en meedenken hoe de wijk en het wonen in de wijk op een hoger niveau kunnen worden gebracht.

Vluchtelingenwerk West en Midden-Nederland, afd. IJsselstein

Vrijwilligers voor begeleiding bij vestiging in de gemeente

Ben jij sociaal, communicatief vaardig en vind jij het leuk om praktisch bezig te zijn? Dan is vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk West en Midden-Nederland, afd. IJsselstein misschien wat voor jou! Vluchtelingenwerk gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden tot vrijwilligerswerk bij de organisatie en sluiten daarbij graag zoveel als mogelijk aan bij jouw interesses, kwaliteiten en (werk)ervaring.

Stichting Prago zoekt:

Ondersteuner bij lessen aan moeilijk lerende volwassenen

Je helpt – samen met de docent – cursisten met bijvoorbeeld een leerachterstand of een licht verstandelijke of psychische beperking met lees- en schrijfoefeningen of met werken op de computer.

Duurzaam Lopikerwaard zoekt:

Energiecoaches

Enthousiaste vrijwilliger(s) die energiecoach willen worden. Dat betekent dat je met enige regelmaat energiegesprekken van 1-2 uur voert bij mensen thuis in de gemeente Lopik.
De groep van energiecoaches bestaat nu uit 3 mensen, maar er zijn meer mensen nodig in de komende tijd. Je kunt zelf je tijden bepalen.

Vrjwilligers voor het organiseren van activiteiten

Mensen die mee willen helpen met het organiseren van activiteiten zoals bewonersavonden en de braderie. Mensen die kennis hebben van marketing en communicatie om input te geven voor de website/publiciteit kunnen verzorgen rondom de activiteiten die worden georganiseerd etc. Mensen die specifieke kennis hebben op het terrein van duurzaamheid en die kennis in willen brengen en iemand die goed is met planningen om de diverse projecten te bewaken.

Zwerfvuilambassadeurs

Dit is een initiatief van deelnemers aan de stichting Duurzaam Lopikerwaard uit de gemeente Lopik. Zij ergeren zich aan het vele zwerfvuil op straat en willen daar iets aan doen. Zwerfvuilambassadeurs gaan geregeld met prikstok en vuilniszak op pad om zwerfvuil te rapen. Zij zijn hiermee een voorbeeld en hopen dat meerdere mensen dit voorbeeld volgen.

Boerderij De Achterhof zoekt:

Activiteitenbegeleider

Als activiteitenbegeleider ondersteun en stimuleer je deelnemers bij het uitvoeren van hun dagactiviteiten. Heel belangrijk bij De Achterhof is het onderlinge sociale contact.

Stichting Pulse zoekt:

Vrijwillige kok voor Buurtresto IJsselstein

Houd jij van koken? Heb je een passie voor eten?
Dan zoekt men jou! Eens per maand komt er op vrijdagavond een groep van ongeveer 15 inwoners uit IJsselstein bij elkaar om gezellig samen te eten.
Pulse zoekt nog een kok, die het team van 4 koks komt versterken!

AxionContinu Marënstein zoekt:

Vrijwilliger huiskamer de Cocon

In woonzorgcentrum Mariënstein is een huiskamer waar bewoners elkaar 7 dagen per week kunnen ontmoeten, een kopje koffie drinken en met elkaar kunnen eten. In de huiskamer zijn een gastvrouw en een vrijwilliger aanwezig die zorgen voor de begeleiding en de gezelligheid.

Kookvrijwilliger voor afdeling “de Klaproos”

De Klaproos is een afdeling waar bewoners met dementie wonen. De vrijwilliger begeleidt de bewoners met kleine activiteiten of bij de maaltijden. De vrijwilliger zorgt voor gezelligheid in de huiskamer.

Energie Coöperatie Lek en IJssel Stroom zoekt:

Iemand voor de ledenadministratie

De Energie Coöperatie Lek en IJssel Stroom is op zoek naar een ledenadministrateur.
De ledenadministrateur behandelt de aan- en afmeldingen van de leden van coöperatie.
De werkzaamheden kunnen vanuit huis worden uitgevoerd en beslaan ongeveer 2 uurtjes per week.
Je werkt hierbij nauw samen met de penningmeester.
Voorafgaand word je volledig ingewerkt zodat je voorbereid aan de slag kunt gaan!
Voor meer info zie ook de website www.lekenijsselstroom.nl

Handjehelpen zoekt:

Vrijwilligers voor o.a. wandelen, mee naar de bioscoop, mee naar een terrasje

Vrijwilligerscentrale: Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten