Foto: Chris Gottenbos

Mathieu Andriessen lijsttrekker VVD Montfoort-Linschoten

  •   keer gelezen

MONTFOORT / LINSCHOTEN • Mathieu Andriessen is verkozen tot lijsttrekker van VVD in de gemeente Montfoort. Hij is al fractievoorzitter in de Montfoortse raad, waarin hij sinds 2018 zitting heeft.


De 44-jarige Andriessen is in het dagelijks leven managing director bij de brancheorganisatie van de glasvezelindustrie. Ook is hij bestuurslid bij honk- en softbalvereniging Green Hearts in Linschoten.  Hij heeft samen met zijn vriendin twee schoolgaande kinderen en woont ruim 10 jaar in Montfoort.

Volgens de nieuwe lijstrekker is de afgelopen vier jaar onwaarschijnlijk hard gewerkt om de gemeente weer gezond te krijgen. ‘’En met succes: Montfoort heeft weer eigen ambtenaren én een sluitende begroting. De komende periode kunnen we de vruchten plukken. En dat willen we doen als VVD. Zo hebben we alles in de startblokken staan om nu echt die woningen te gaan bouwen. Het is van levensbelang voor deze kleine gemeente dat er huizen komen. Dat is goed voor onze bedrijven en verenigingen, voor al onze voorzieningen en dus voor alle inwoners: jong en oud.’’  

Eind november stellen de VVD-leden in Montfoort en Linschoten de volledige kandidatenlijst vast, met ook nieuwe gezichten. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022 presenteert de VVD nog haar verkiezingsprogramma. 

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten