<p>Ingrid en Jennefien in de nu nog lege winkel.</p>

Ingrid en Jennefien in de nu nog lege winkel.

(Foto: Paul van den Dungen)

Nieuwe Wereldwinkel Linschoten feestelijk open

  •   keer gelezen

LINSCHOTEN • Ingrid Kautz, Jennefien van Keulen en Jantine van der Berg sloegen na de sluiting van de Wereldwinkel de handen ineen. 


Ze begonnen met het oprichten van een Nieuwe Wereldwinkel in Linschoten, direct naast het Dorpshuis. “Met weer een winkel die verdween werd het aanbod in het dorp wel erg karig”, vertelt Ingrid Kautz. Gelukkig konden wij deze ruimte van de Stichting Beheer Montfoort Linschoten tegen een schappelijke prijs uren, zodat er komende zaterdag een nieuwe Wereldwinkel in Linschoten feestelijk kan worden geopend.”
Jennefien van Keulen vult aan dat er naast de Fair Trade producten ook milieuvriendelijke artikelen te koop zijn. “Nieuw in het assortiment is de goede tweedehandskleding. Met de feestmaand in aantocht zijn er tal van mooie cadeautjes te koop, denk bijvoorbeeld aan de Doppio, de bekende en veel gebruikte waterfles. maar ook chocolade, koffie, thee, rijst en wijnen zijn verkrijgbaar en dat alles voor Fair Trade prijzen zodat ook producenten een goede beloning ontvangen.
De Wereldwinkel zit aan de Jacob Barneveldstraat 24B en is op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend. Nieuwe vrijwilligers zijn zeer welkom, waardoor de openingstijden ook kunnen worden uitgebreid. Aanmelden kan door even langs te gaan of te bellen met Jennefien van Keulen, tel. 06-10167152 of Ingrid Kautz op 06-40100233.

Paul van den Dungen
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten