<p>Bij de certificaat-uitreiking gingen de geslaagde cursisten graag op de foto met hun docenten Carine Toet en Ben Weelink, allebei deskundige vrijwilligers.</p>

Bij de certificaat-uitreiking gingen de geslaagde cursisten graag op de foto met hun docenten Carine Toet en Ben Weelink, allebei deskundige vrijwilligers.

(Foto: Aangeleverd)

Meer zelfvertrouwen dankzij cursus Klik & Tik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Cursisten van de cursus Klik & Tik in de IJsselsteinse bibliotheek hebben hun cursus afgesloten en hun certificaat in ontvangst mogen nemen. 


Donderdag 21 oktober hebben Gerda Tibboel en Jan Wieringa in de Bibliotheek Ijsselstein de cursus Klik & Tik afgesloten, waarmee ze hebben leren werken met de computer en internet.

 “Het was een drempel waar ik overheen moest stappen”, vertelde Gerda, “Ik had voor deze cursus nooit een computer aangezet. De cursus heeft mij zelfvertrouwen gegeven.” 

Ook Jan Wieringa is blij dat hij de cursus gedaan heeft: “Ik kan nu eindelijk het internet op en informatie over mijn hobby tuinieren zoeken.” 

Inwoners van IJsselstein die ook meer willen doen met de computer en internet kunnen langskomen bij de Digi-inloop in de Bibliotheek of een van de gratis cursussen volgen. Iedereen is welkom, ook wie geen lid is van de Bibliotheek. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/meer-doen-met-de-computer.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten